MEKA GLOBAL, Amerika’nın En Büyük Yapı Teknolojileri ve Makineleri Fuarı’na Katılıyor

%90’ın üzerinde yerli girdi ürettiği ürünlerini  %95’in üzerinde oran ile ihraç eden ve 5 kıtada 90’dan fazla ülkede 3000’i aşkın tesis kurulumunu yaparak bir dünya markası olarak anılan MEKA, ABD’nin en büyük sektör fuarlarından olan CONEXPO-CON/AGG – 2020’de ziyaretçilerini ağırlayacak.

MEKA GLOBAL; kırma eleme, madencilik ve hazır beton endüstrileri için tesis ve ekipman üretimi alanında Avrupa’nın lider markalarından birisidir. Ankara ve Eskişehir’deki fabrikalarında 35’i mühendis 300’den fazla uzman elemanı ile müşterilerinin ihtiyaçlarını belirleme, mühendislik / proje tasarımı, üretim, devreye alma, operatör eğitimleri ve satış sonrası destek alanlarında tam hizmet vermektedir.

Kırma eleme ve madencilik sektörüne yönelik konik, dik milli, tersiyer ve sekonder kırıcılar ile elek ve yıkama ekipmanları ve mobil veya sabit kırma eleme tesisleri üreten MEKA Global; hazır beton sektörüne yönelikse beton yol, RCC ve precast uygulamaları dahil; mobil, sabit ve kompakt beton santralleri, beton geri dönüşüm sistemleri ve fiber besleme sistemleri tasarlayıp üretmektedir.

ABD, Norveç, Avustralya, Fransa, Belçika, Rusya gibi zor pazarlarda kalite ve güven ile birlikte anılan ve ilk tercih edilen marka konumunda olan MEKA, İngiltere’de ise beton santrali alanında en güçlü marka konumundadır. Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden olan Londra Heatrow havalimanı projesi, Hinkley PointC Nükleer santrali inşaat projesi, Birleşik Krallık Kraliyet Hava Kuvvetleri’nin (RAF Royal AirForce) ana üssü olan Marham havalimanının genişletme projesi gibi pek çok prestijli projede MEKA beton santralleri ve ekipmanları tercih edilmiştir. Kanada, Türkiye, Rusya ve Cezayir’de ofisleri ve 40’tan fazla ülkede bayi ve satış sonrası servis organizasyonu ile hizmet veren MEKA mükemmel ürün ve hizmet kalitesine ulaşmıştır.

Giderek güçlendiği ABD pazarında hem bayileriyle hem de sektör temsilcileriyle daha etkili bir iletişim kurmak amacıyla 2017’de başarılı bir Conexpo Fuar deneyiminin ardından Conexpo2020’de S6829 nolu standımızda MEKA Global olarak Türk Sanayisinin güçlü bir temsilcisi olacağız.

Las Vegas Fuar Alanında (3150 Paradise Rd, Las Vegas, NV 89109, USA) 10-14 Mart 2020 tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında ziyaretçi kabul edilen fuarda Silver Lot S6829 nolu stantta Meka Kırma eleme ve hazır beton üretimi alanındaki ürünlerini yakından görme fırsatı bulacaksınız.

MEKA_CONEXPO2020_BASIN_BULTENI