Ascendum Makina Genel Müdürü Mahir Hocaoğlu’ndan Sektör Değerlendirmesi

İş makinaları sektörü , geçen yılın ilk altı aylık dönemine göre bir daralma içinde olup, ikinci yarıda, baz etkisini de dikkate aldığımızda büyüme trendine girecektir.Bu daralmanın temel sebebinin bekolu yükleyicilerden kaynaklandığını ve büyük ekipmanlardan oluşan segmentin ise , büyüdüğünü görüyoruz. Biz de özellikle yükleyiciler ve ekskavatörlerden oluşan bu sınıfta Volvo kalitesini, verimliliğini ve satış sonrası etkinliğimizi Türkiye genelinde yatırımcılarımıza sunmaktan mutluluk duyuyor ve onların işlerini , Ascendum hizmetlerinden yararlanarak daha düşük maliyetlerle yürütmelerini sağlıyoruz.

Ascendum olarak , VOLVO iş makinaları başta olmak üzere , SDLG lastikli yükleyiciler ve graderleri, SANY paletli vinç ve fore kazık makinalarını , SANDVIK mobil kırıcıları, TEREX belden kırma ve rigid kamyonları ile TEREX bekolu yükleyicileri pazarın hizmetine sunarak , ülkemizin yatırımlarına destek oluyoruz.