Betonstar Genel Müdürü Oğuz Diken Konstruksi & The Bıg 5 Construct Endonezya Fuarı’nı Değerlendirdi

Konstruksi & The Big 5 Construct Indonesia fuarı genel anlamda  katılımcı açısından çok iyi fakat ziyaretçi acısından çok zayıf idi.Ancak, İMDER’in fuar öncesi ülke ve pazar ile ilgili yaptığı çok kapsamlı ön araştırma neticesi İMDER ve UR-GE katılımcı üyelerine; Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın Ulusal İş Makinaları Geliştirme Kurulu, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Eski Genel Müdürü ve İş Makinaları Geliştirme Kurulu yeni Denetim Kurulu Başkanı, Endonezya Ticaret Odası, Endonezya Asfalt ve Beton Birliği, Devlet destekli inşaat firmalarının (Pembangunan Perumahan ve Brantas Abipraya & Hutama Karya) yol, köprü, liman, havalimanı inşası gibi birçok alt yapı ve inşaat projesinin satın almasından sorumlu yetkilileri gibi çok ciddi ve faydalı kurumlar ile toplantılar ve B2B görüşmeler sağlamışlardır. İlişkilerin devamının sağlaması açısından İMDER,  en kısa sürede söz konusu firmaların katılımı ile bir alım heyetinin getirilmesini sağlayabilir ise yaptıkları bu faydalı çalışma ülkemiz ve katılımcı firmalarımıza iş yapma potansiyeli sağlayacaktır. Dolayısı ile söz konusu  fuar katılımımız firmamız adına tatminkar geçmiştir.