Kariyer & Staj

Kariyer ve staj fırsatları için meslek grubunuza göre aşağıda bulunan formları lütfen doldurunuz.

Beyaz yaka : Daha çok zihinsel gücüyle çalışan masa başı ofis çalışanlarını kapsamaktadır. İdari ve araştırma geliştirme işlerinde faaliyet gösteren bu grubun içerisinde; yöneticilik, mühendislik, üretim planlama, üretim yönetimi, pazarlama ve satış olmak üzere pek çok pozisyon yer almaktadır.

Mavi yaka : Bedensel gücünü veya el emeğini kullanarak, belirli bir maaş veya süreli ücret karşılığında çalışan işçilerden oluşmaktadır. Mavi yaka içerisinde yer alan işçiler çoğunlukla, mal ve hizmet üretimi yapan işletmelerin üretim, saha, temizlik, güvenlik, bakım-onarım, üretim tezgâhı gibi bölümlerinde çalışmaktadırlar.

Operatör :Ehliyetli ve eğitim sertifikalı olarak ,Ekskavatör, Bekoloder, Vinç, Forklift vb. makina kullanıcıları bu grubun içerisinde yer almaktadır.

Stajer : Staj zorunluluğu olan teknik okullarda veya lisans programlarında okuyan öğrenciler ile kendini geliştirmek isteyen yeni mezunlar