MST İŞ MAKİNALARI KAMU FUTBOL TURNUVASI -HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’Nİ YENEN ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ŞAMPİYON OLDU

MST İş ve Tarım Makinaları’nın sponsorluğunda, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Kamu Futbol Turnuvası sona erdi.  MST İş Makinaları Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Ankara’da 78 kamu kurumunun katılımıyla düzenlenen etkinlikte yaklaşık 2,000 kamu personelinin spor yapma imkânı bulduğunu söyledi. MST İş Makinaları Kamu Futbol Turnuvası’nda 250 karşılaşma oynandığını belirten Saral, finalde Hacettepe Üniversitesini 1-0 yenen Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün şampiyon olduğunu kaydetti.   Saral, turnuvada Spor Genel Müdürlüğü takımını 4-2 yenen SGK takımının ise üçüncü olduğuna vurgu yaptı.   MST İş Makinaları Türkiye Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral, Satış Direktörü Harun Arab ve İş Geliştirme Müdürü Raşit Özgül, dereceye giren takımlara kupa madalya ve çeşitli sportif ödüller takdim etti.