BORUSAN MAKİNA VE GÜÇ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: ÖZGÜR GÜNAYDIN
Ünvan Görevi: İcra Kurulu Başkanı
İsim Soyisim: ADNAN KESKİN
Ünvan Görevi: Satış ve Pazarlama Direktörü
İsim Soyisim: FUAT MURAT
Ünvan Görevi: Satış& Satış Sonrası Operasyonlardan Sorumlu Türkiye Direktörü
Web Sitesi: http://www.bmgs.com.tr/
Adres Meclisi Mebusan Cad.No: 35-37 34427 Salıpazarı Fındıklı / Beyoğlu /İstanbul

BORUSAN MAKİNA VE GÜÇ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

Borusan Makina ve Güç Sistemleri, 1994 yılından bu yana iş ortağı Caterpillar ile faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan ve Kırgızistan’da tek temsilcisi olarak sürdürmektedir.

Borusan Makina ve Güç Sistemleri, Caterpillar’ın yanı sıra Metso, Mantsinen, Thwaites, Terex O&K, Atlas Copco, Exxon Mobil, Challenger, Genie , MaK, Olympian, BESys, SAM Electronics, NGC, ClydeUnion markalarının distribütörlüğünü yapmaktadır.

Borusan Makina ve Güç Sistemleri satış ve satış sonrası destek hizmetleri, müşterilere verimli ve tasarruflu kullanım olanağı sağlanması için yeni Cat iş makinası kiralama hizmeti, sertifikalı ikinci el iş makinası konseptiyle Türkiye’de benzeri olmayan garantili ikinci el hizmeti, dizel ve gaz motorlu kojenerasyon, mekanik güç uygulamaları ve acil durum jeneratörleri gibi enerji sistemleri, biogaz ve çöp gazı anahtar teslimi enerji santralleri, deniz sevk ve yardımcı (jeneratör) dizel motorları, ikinci el jeneratör ünitesi ve kiralama hizmetleri, statik ve dinamik UPS, tüm segmentler için finansman çözümleri sunulması gibi kendi bünyesinde müşterisine birçok çözüm sunmaktadır.