E- BERK MAKİNA METALURJİ İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK İTH. VE TİC. AŞ.

İsim Soyisim:ÖZGÜR SAVAŞ ÖZÜDOĞRU
Ünvan Görevi:Yönetim Kurulu Başkanı
Telefon:+90 312 267 48 48
Faks:+90 312 267 35 59
Web Sitesi:http://www.e-berk.com/
AdresMalıköy Anadolu Osb Mah. 29 Ekim Cad. No:3 Temelli-Sincan / ANKARA

E- BERK MAKİNA METALURJİ İNŞAAT TURİZM DANIŞMANLIK İTH. VE TİC. AŞ.

E-BERK TÜNEL TEKNOLOJİLERİ
1993 yılından itibaren Türk Metal Sektörüne hizmet eden firmamız E-Berk Makine ve Metalurji, 2002 yılından itibaren Tünel Açma Makinalarının (TBM) yedek parça sağlayıcısı olarak faaliyetini sürdürmektedir.
Firmamız, değişik jeolojik koşullar doğrultusunda farklı TBM tipleri için (Hardrock TBM, Slurry TBM , Gripper TBM, EPB shield TBM, Double shield TBM, Single shield TBM, Mix shield TBM) istenilen çap ve ölçülerde Cutter Head dizaynı ve üretimi, görevini tamamlamış Cutter Head’lerin istenilen şekilde revizyonu ve Cutter Head konfigürasyon danışmanlığı gibi çalışmalarıyla da dünya genelindeki projelere çözüm ortağı olmaya devam etmektedir.
Tünel teknolojileri konusunda gelişimini sürdüren firmamız yurt içinde ve yurt dışında yeni görev ve sorumluluklar almaya devam etmektedir. E-Berk Tünel Teknolojileri yurt içinde ve yurt dışında devam eden 21 projede, toplamda 30 projede çözüm ortağı olarak çalışmaktadır.
46.000 m² toplam alanlı, 13.000 m² kapalı üretim alanlı üç fabrikamızda üretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. Ayrıca ısıl işlem yapan grup şirketimizin 2000 m² kapalı alanı bulunmaktadır. E-Berk şirketinin politikası yüksek kaliteyi, zamanında sevkiyatı, müşteri memnuniyetini ve satış sonrası desteği kapsamaktadır. Şirketimiz 3 kıtada, 21 ayrı ülkede çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.
Birinci Fabrika: Yenikent’te yer alan 1800 m²’si kapalı 5750 m² toplam alanlı fabrikamız TBM’lerin kaynak ve yenileme işlemlerinin yapımı ve depo alanı olarak kullanılmaktadır.
İkinci Fabrika: Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan 5200 m²’si kapalı 8100 m² toplam alanlı fabrikamızda 26’sı mühendis toplam 256 kişilik profesyonel kadromuzla ülkemiz için önemli birçok projenin parçası olmaya devam etmekteyiz.
Üçüncü Fabrika: Günden güne artan TBM revizyonlarımızı ve yeni üretimlerimizi hızlı bir şekilde tamamlayabilmek adına Anadolu Organize Sanayi Bölgesi’nden 32.000 m2 ’lik bir alana yeni fabrika inşasına başlanmıştır. 18.000 m² kapalı alan olarak inşa edilmesi tasarlanan yeni fabrikanın ilk olarak 4.400 m²’lik inşası tamamlanmıştır.

• TBM Makinası
  • Tünel Ekipmanları (Cutter Ring, Disc Cutters, Montaj Ekipmanları, Tungsten Carbide)