ELKON ELEVATÖR KONVEYÖR VE MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: MUSTAFA ALPAGUT
Ünvan Görevi: Yönetim Kurulu Başkanı
Telefon: +90 (212) 288 96 33
Faks: +90 (212) 274 63 10
Web Sitesi: http://www.concretebatchingplants.com
Adres Gazeteciler Sitesi, Dergiler Sokak No:13 Esentepe, İstanbul - Türkiye

ELKON ELEVATÖR KONVEYÖR VE MAKİNA SAN. VE TİC. A.Ş.

1975 yılında kurulan ELKON, beton makinaları üretiminde köklü bir geçmişe sahiptir.

40 yılı aşkın tecrübesiyle ELKON, yıllık üretim ve satış sayısı ile birlikte sadece Türkiye’nin lider beton santrali üreticisi değil, ayrıca Avrupa’nın da en büyük beton santrali üreticisidir.

ELKON, müşterilerin ihtiyaçlarına en iyi çözümleri sunmayı amaçlamaktadır. Bu bağlamda ELKON, mobil, kompakt, şantiye tipi ve sabit tip beton santrali, çekilir tip beton pompaları, beton geri dönüşüm sistemleri vb. Ürünleri içieren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ayrıca, precast endüstrisi için özel beton santralleri, blok makineleri, yüksek hızlı beton taşıma kovaları ve zemin kovaları da ELKON tarafından üretilmektedir.

ELKON bugüne kadar; kaynak, delme, taşlama, boyama için kullanılan 15 adet tam otomatik robot içeren modern ve gelişmiş üretim tesisleriyle 6 kıtada 120 ülkede 3500’den fazla tesis kurmuştur.

• ELKON (Hazır Beton Santralleri, Beton Parke ve Blok Makineleri, Prekast Beton Santralleri ve Beton Taşıma Sistemleri, Beton Mikserleri, Beton Pompaları, Beton Geri Dönüşüm Sistemleri, Çimento Siloları ve Sevk Sistemleri )