WACKER NEUSON MAKİNA LTD. ŞTİ.

İsim Soyisim: MİTHAT SUNAR
Ünvan Görevi: Genel Müdür
Web Sitesi: http://www.wackerneuson.com.tr
Adres TEM Yanyol, Katip Çelebi Caddesi, 64. Sokak, No:15 34956 Orhanlı/Tuzla Türkiye

WACKER NEUSON MAKİNA LTD. ŞTİ.

Wacker Neuson Grubu 40′ ın üzerindeki kendi iştiraki ve dünya genelinde 140’dan fazla satış ve servis istasyonu ile hafif ve kompakt iş ve inşaat makinalarının lider üreticisidir. Üretilen makinalar Wacker Neuson markası altında toplanmış olmakla birlikte, grup ayrıca Avrupa’da Kramer Allrad ve Weidemann markaları altında kompakt iş -inşaat ve tarım makinaları da pazarlamaktadır. 300’den fazla ürün kategorileri ve küresel yedek parça hizmeti ile Wacker Neuson inşaat, bahçe, peyzaj, belediyeler, sanayi, geri dönüşüm, enerji ve tarım sektörlerinde geniş bir yelpazede profesyonel kullanıcılar arasında tercih edilmektedir.

• WACKER NEUSON ( Akülü Tokmak, Elektrik Tekerlekli Yükleyici, Elektrikli Mini Ekskavatör, Akülü Yol Damperi, Yüksek Frekanslı Dahili Vibratörler, Entegre Konvertörlü Yüksek Frekanslı İç Vibratörler, Modüler Dahili Vibratörler, Premium Internal Vibrators, Advanced Internal Vibrators, Basic Internal Vibrators, Yerinde Beton Sıkıştırması, Prefabrik Beton Fabrikalarında Beton Sıkıştırma, Gevşetme, Ayırma, Taşıma, Pnömatik Harici Vibratörler, Sıkıştırma Sistemleri, Taşınabilir Frekans Konvertörü, Sabit Frekans Konvertörü, Elektrikli Elle Sürülen Malalar, Benzinli Elle Sürülen Malalar, Binilerek Sürülen Malalar, Titreşimli Mastarlar, Donatı Bağlama Makinesi, 2 Zamanlı Tokmak, 4 Zamanlı Tokmak, Dizelli Tokmak, Tek Yönlü Titreşim Plakaları, Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler, Mini Çukur Silindirleri, Silindir Tek Tamburlu Zemin Sıkıştırıcıları, Silindir İkili Bobinler, Elektrikli Kesiciler, Benzinli Tokmaklar, Tokmak Takımları, Yer Testereleri, Kesme Testereleri, Kesme Bıçakları, Taşınabilir Jeneratörler, Işık Balonları, Işık Kuleleri, Kendiliğinden Başlayan Çöp Pompaları, Diyafram Pompaları, Dalgıç Pompaları, Su Giderme Pompaları, Hidronik Yüzey Isıtıcıları, Hidronik Hava Isıtıcıları, Dolaylı Ateşli Hava Isıtıcıları, Doğrudan Ateşli Hava Isıtıcıları, Mini Ekskavatörler, Tekerlekli Kompakt Ekskavatörler, Ataşmanları, Özel Tekerlekli Mini Yükleyiciler, Ataşmanları, Telehandler, Ataşmanları, Mini Tekerlekli Damperler, Yol Damperleri )