HİDROMEK HİDROLİK VE MEKANİK MAKİNA İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: AHMET BOZKURT
Ünvan Görevi: Yönetim Kurulu Üyesi
İsim Soyisim: MERİH ÖZGEN
Ünvan Görevi: Şirket Danışmanı
İsim Soyisim: MEHMET EMİN TAYLAN
Ünvan Görevi: Kamu Satış Yöneticisi
Web Sitesi: http://www.hidromek.com.tr
Adres Ayaş Yolu 25. km 1. Organize Sanayi Bölgesi Osmanlı Caddesi No:1 06935 Sincan/Ankara

HİDROMEK HİDROLİK VE MEKANİK MAKİNA İMALAT SAN. VE TİC. A.Ş.

İş makineleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden olan HİDROMEK, faaliyetlerine 1978 yılında Ankara’da başlamıştır. %100 Türk sermayesi olan HİDROMEK, üçü Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nde, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere beş üretim tesisinde toplamda 1700’ün üzerinde çalışanıyla faaliyet göstermektedir. HİDROMEK kazıcı yükleyici, ekskavatör, lastikli yükleyici ve motor greyder üretmektedir.
HİDROMEK ürettiği kazıcı yükleyici, ekskavatör ve motor greyderlerle 5 kıtada 50’nin üzerinde ülkede iş makinesi talebini karşılarken, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı destekli markalaşma projesi olan Turquality Programı’na iş makinesi sektöründen dâhil olan ilk firma olma özelliğini taşır.
Tün dünyan gelen iş makinesi taleplerine cevap veren HİDROMEK’in satış ve satış sonrası hizmetleri, yurt dışı ofisleri Barcelona İspanya’da HİDROMEK WEST ve Krasnodar Rusya’da HİDROMEK RUS aracılığı ile yönetilmektedir.