HMF MAKİNA SERVİS SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: HALİL TAMER ÖZTOYGAR
Ünvan Görevi: Genel Müdür
İsim Soyisim: ÖMER ENGİN UZUN
Ünvan Görevi: Operasyon Satış Genel Müdür Yardımcısı
İsim Soyisim: MURAT ERDEM
Ünvan Görevi: Marmara Bölge Müdürü
Web Sitesi: http://www.hmf.com.tr
Adres Esentepe Mh. Cevizli D100 Güney Yanyol No:15/2 Kartal 34870 İstanbul

HMF MAKİNA SERVİS SAN. VE TİC. A.Ş.

HMF Makina ve Servis San. ve Tic. A.Ş. Hyundai İş Makinaları Türkiye Distribütörlüğü’nü Türkiye çapında 40’dan fazla noktada, yaygın satış ofisleri ve servis istasyonları ile 1993 yılından beri yürütüyor. HMF; Türkiye temsilciliği üstlendiği ve 1997 yılında DNV tarafından ISO 14001 ile sertifikalandırılan Hyundai İş Makinaları Grubu ile Türkiye pazarında ekskavatör ve yükleyicileri ile söz sahibi olan bir şirkettir. Adet satış rakamları, tesis olanakları ve pazarlama politikaları konularında gösterdiği üstün performansı sayesinde, 2004 – 2007 yılları arasında üst üste 4 defa Hyundai tarafından “Dünya’da Yılın En Başarılı Distribütörü” ödülüne layık görülen HMF Makina, 2006 yılı itibari ile ISO 9001:2000 Kalite Belgesi ile ödüllendirildi.

Bugün HMF Makina, distrübütörü olduğu Hyundai iş makinaları ve forkliftler, Hyundai Asansör,  Atlet depo içi ekipmanlar, D&A kırıcı ve Mantovanibenne yıkım ataşmanları ile Türkiye’nin dört bir yanındaki satış büroları, bayileri ve servis noktaları ile süratli ve etkin hizmeti vermektedir. “Profesyonel Hizmet” prensibi doğrultusunda servis, yedek parça ve garanti konularına verdiği önemle iş makinaları sektörünün lider firmalarından olmayı sürdürecektir.