MEKA İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: MEHMET KAYBAL
Ünvan Görevi: Yönetim Kurulu Başkanı / CEO
Web Sitesi: https://www.mekaglobal.com/
Adres Ostim Sanayi Sitesi 1233. Sok. (Eski 56) No:26-28-30 06370 Ostim, Yenimahalle/ Ankara

MEKA İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA VE TİC. A.Ş.

MEKA 1987’de kurulmuş, beton santralleri, kırma & eleme tesislerinin üretimine odaklanmış olan, öncü-profesyonel bir firmadır. Türkiye’nin en büyük üreticisi olarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını belirlemek, proje planlama, tasarım, mühendislik, üretim, kalite kontrol, devreye alma, operatör eğitimi ve satış sonrası destek gibi tam ve kapsamlı bir hizmet sunmaktadır. Son teknoloji kullanılarak en yüksek kalite ile üretilen ürünlerimizi ve aynı zamanda mevcut tesislere kusur­suzca entegre olabilen yedek parçalarını sunmaktayız.

Bugün MEKA 330 çalışanı, 40 mühendisi, gelişmiş makine teknolojisi ve 4 adet modern tesisi ile ileriye doğru ve sağlam adımlar atarak sektörün önemli bir üreticisi olmuştur.

75’ten fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile Dünya’nın 5 kıtasında varlığından söz ettirmeye devam etmektedir. Bugün, çok önemli alt yapı projelerine sunmuş olduğumuz esnek çözümlerimize geniş çapta ilgi duyan, sektöründe profesyonel, birçok müşteri için bir çözüm ortağıyız.

Sektöre yenilik getirmek, tasarlamak ve son teknolojiye ayak uydurmak için AR-GE faaliyetlerimizi yaklaşık 30 yılı aşkın süredir geliştirmekteyiz.

2019 yılı başında uzun AR-GE çalışmalarının sonucu olarak geniş ürün yelpazemize BAUMA, Munich fuarında sergilemiş olduğumuz uzman yurt dışı firma iş birliğiyle üretilen Paletli Mobil Kırıcı, Kuzey Amerika’ya ihracatı başlayan son teknoloji Yatay Elek ve aynı ünitede değiştirilebilir anvil yapısıyla açık-kapalı rotor Dik Milli Kırıcı (VSI) eklenmiştir.

Firma Ürün Gamı: Mobil, Sabit, Kompakt Beton Santralleri, Beton Mikserleri, Besleyiciler, Kırıcılar, Yıkayıcılar, Elekler, Mobil Paletli Konkasör, Mobil ve Sabit Taş Eleme Makinaları, Konveyorlar