MST İŞ VE TARIM MAKİNALARI SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim:AYDIN KARLI
Ünvan Görevi:Genel Müdür
Telefon:+90 216 453 04 00
Faks:+90 216 453 04 01
Web Sitesi:http://www.mst-tr.com
AdresHürriyet Mahallesi Yakacık D-100 Kuzey Yanyol No:49/1 Kartal / İSTANBUL

MST İŞ VE TARIM MAKİNALARI SAN. VE TİC. A.Ş.

Sanko Holding 12 farklı sektörde 14.000’i aşan çalışanı ile Türkiye’nin sayılı kuruluşlarından biridir. Sanko İş ve Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş, üretimi Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı,modern teknoloji ile donatılmış tesislerde gerçekleştirilen MST markalı Bekoloder , Teleskopik Forklift (Telehandler) ve Mini Ekskavatörlerle Sanko çatısı altında ulusal sanayiimize önemli değer katmaktadır.
MST markalı Bekoloderlerin üretimine ilk olarak 2003 yılında başlanmış,2008 yılında ise teleskopik forklift (Telehandler) üretimine geçilmiştir. MST Telehandler Türkiye’nin ilk ve tek yerli üretimidir. Bugün fabrikamızda üretilen makinalar MST markası ile 30’dan fazla ülkede çalışmaktadır.

Son olarak yerli üretim anlamında yine tek olan Mini Ekskavatörler gerek iç, gerekse dış müşterilerin hizmetine sunulmuştur.

Türkiye genelinde yaygın servis ağı ile hizmet veren Sanko İş ve Tarım Makinaları San. ve Tic. A.Ş üst düzey bakım ve tamir hizmetlerine ilaveten yüksek yedek parça bulunabilirlik oranı ve tam teçhizatlı mobil servis araçları ile müşterilerine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulaştırmaktadır.