PALME MAKİNA SANAYİ VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: UMUR YILMAZ
Ünvan Görevi: Genel Müdür
Web Sitesi: http://www.palmemakina.com
Adres Atisan San. Sit. Abdülhalik Renda Cad. No:25 Ostim/ ANKARA

PALME MAKİNA SANAYİ VE TİC. A.Ş.

Palme makine kurulduğu 1996 yılından itibaren hafif inşaat makineleri sektöründe, AR-GE çalışmaları, üretim kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile kısa zamanda hızla büyüyerek sektöründe lider konuma ulaşmıştır.

2008 yılında hafif inşaat makineleri sektöründe, İMDER’in ilk yerli üretici üyesi olmuştur.
Palme makine aralarında, Almanya, İspanya, İtalya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Gürcistan, Suudi Arabistan, Rusya ve Ukrayna gibi ülkelerin bulunduğu 39 ülkeye, düzenli olarak ürünlerin ihracatını gerçekleştirerek, ülkemizin gurur kaynağı olmuştur.

Palme, Ankara, İstanbul, İzmir bölge müdürlükleri ve onlara bağlı 16 bayisi ile müşterilerine satış ve satış sonrası hizmet sağlamaktadır. Palme, müşteri memnuniyeti odaklı anlayışı ile tüm bölge müdürlükleri ve bayilerine servis hizmeti verme zorunluluğu getirmektedir. Bu anlayış ile Palme, hafif inşaat makineleri sektörünün en yaygın servis ağına sahip firmasıdır.