SANDVIK ENDÜSTRİYEL MAMÜLLER SAN. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: ÖZGÜR KARAASLAN
Ünvan Görevi: Ortadoğu ve Türkiye Bölgesi Ürün Müdürü
Web Sitesi: http://construction.sandvik.com/
Adres İvedik OSB. Ağaç İşleri Yapı Koop. 21. Cadde 600. Sokak No:2 06370 Yenimahalle – ANKARA TÜRKİYE

SANDVIK ENDÜSTRİYEL MAMÜLLER SAN. VE TİC. A.Ş.

Sandvik seçilmiş alanlarda yüksek teknoloji ile geliştirilmiş ürünleri ile müşterilerine hizmet veren dünya lideri bir mühendislik firmasıdır.

Sandvik dünya çapında 130’dan fazla ülkede 50.000 personeli ile hizmet vermektedir.

150 yılı aşkın bir süredir Sandvik adı müşteri odaklılık ve kalite ile eşanlamlı tutulmuştur. Dünya çapında faaliyet gösteren bir devin parçası olan Sandvik İnşaat, geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı servis desteği ve teknik çözümleri ile inşaat endüstrisine katkı sağlayarak yoluna gururla devam etmektedir.

Sandvik İnşaat, yüzey taş ocağı uygulamalarında, inşaat kazı işlemlerinde, yıkım işlemlerinde, yol inşaatlarında, inşaat geri dönüşüm işlemlerinde, ve inşaat mühendisliğini ilgilendiren tüm projelerin hemen hemen her aşamasında ürün teklifleri ile müşterilerine çözüm üretir.

Sandvik İnşaat, kaya delici takımlar, yüzey ve yeraltı hidrolik kaya delici makineler, hidrolik kırıcılar, kırma ve eleme ürün grubu, malzeme yükleme ve nakil makineleri gibi geniş ürün yelpazesi ile inşaat uygulamalarının her aşamasında ihtiyaçları cevap verebilmektedir.
Her ürün kapsamlı Araştırma&Geliştirme bilgisi ve yoğun uygulama çalışmaları ile üretilmektedir. Dünya çapında geniş servis ağı ile müşterilerine saha üzerinde hep tam zamanında servis desteği vermekte, ayırca simülasyon ve eğitimler ile müşterilerine destek olmaktadır.