TÜNELMAK İŞ MAKİNELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

İsim Soyisim: HAYDAR YILDIRIM
Ünvan Görevi: Genel Müdür
Web Sitesi: http://www.tunelmak.com.tr
Adres Merve Mah. Uzungöl Cad. No:9 Yenidoğan / Sancaktepe/ İstanbul TÜRKİYE

TÜNELMAK İŞ MAKİNELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Tünelmak, 30 yılı aşkın süredir endüstri, denizcilik, vinç, inşaat, demirçelik ve madencilik sektörlerine hidrolik silindir üreten Yıldırım Hidrolik tarafından 2010 yılında kurulmuştur.

Yıldırım Hidrolik’in beton sektörü için yaptığı makine revizyon ve yedek parça imalatlarından kazandığı deneyimlerini makine üretimine yansıtma amacı ile kurduğu Tünelmak, tünel ekipmanları ve beton makineleri ile inşaat sektörüne hizmet vermektedir.

Tünelmak’ın, merkezi ve üretim tesisi İstanbul’da bulunmaktadır. Ayrıca, Ankara Bölge Müdürlüğü ile tümTürkiye’ye servis ve yedek parça hizmeti sağlamaktadır.

ISO 9001: 2008 kalite yönetim sistemi kuralları çerçevesinde üretim yapan Tünelmak’ın ürün gamı içerisinde manuel kullanım, araçüstü, 4×4 püskürtme beton pompaları (shotcrete), 4×4 beton mikseri, yeraltı yük ve personel taşıma araçları 4×4 mini tünel damperinin yanısıra sabit ve araç üstü beton pompası ve beton makineleri yedek parçaları yer almaktadır.