ASCENDUM MAKİNA TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: MAHİR HOCAOĞLU
Ünvan Görevi: Genel Müdür
İsim Soyisim: TOLGA POLAT
Ünvan Görevi: Satış Pazarlama Direktörü
İsim Soyisim: NUSRET ARDA OKAY
Ünvan Görevi: Satış Direktörü
Web Sitesi: http://www.ascendum.com.tr/
Adres Fatih Mah. Katip Çelebi cad. No:43 Tuzla/ İstanbul

ASCENDUM MAKİNA TİC. A.Ş.

Ascendum Makina altyapı projelerinde, yol yapımı projelerinde, inşaat ve madencilik sektöründe kullanılan Volvo İş Makinaları, Sandvik Mobil Kırma ve Eleme Üniteleri’nin, Chigago Pneumatic Kırıcı ve Kompresör üniteleri’nin Türkiye distribütörü olarak hizmet vermektedir. Yüksek kalite standartlarına sahip Volvo, Sandvik ve Chicago Pneumatic satış ve satış sonrası hizmetleri Ascendum Makina tarafından tüm Türkiye geneline yayılmış olan geniş hizmet ağı aracılığı ile özenle sağlanmaktadır.

Volvo İş Makinaları Hakkında:

Kaliteli, güvenli ve doğaya saygılı araçları, dünya çapında bir servis ağı desteği ile sunan Volvo İş Makinaları’nın ürün gamında lastik tekerlekli yükleyici, ekskavatör, belden kırma kaya kamyonu, motor greyder, asfalt serici, silindir, kazıcı-yükleyiciler ve kompakt makinalar olmak üzere yaklaşık 150 araç seçeneği bulunuyor. Her ülkeden müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla finansman, ikinci el ve kiralama hizmetleri de sunan Volvo, iş makinalarında dünya çapında ünlü dizel motor teknolojisini kullanıyor.

Firmanın Bağlı Bulunduğu Komiteler:

© Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitede Makine Tanıtım Grubu'nun desteğinden yararlanılmıştır.