DAS OTOMOTİV VE JENERATÖR TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: AHMET KERİM BAŞAKINCI
Ünvan Görevi: Yönetim Kurulu Başkanı
Telefon: 0216 456 57 05
Faks: 0 216 456 57 07
Web Sitesi: http://www.dasoto.com.tr
Adres Gardenya Plaza 5, Kat: 2 34758 Ataşehir /İstanbul

DAS OTOMOTİV VE JENERATÖR TİC. A.Ş.

Das Otomotiv ve Jeneratör Ticaret Ltd. Sti. Terex’in Türkiye , Azerbaycan, Kazakistan ve Türkmenistan yetkili distribütörü sıfatıyla, Terex vinç ve liman ekipmanları, Genie Telehandler ve Cimolai ürünlerinin satış ve servisinden sorumlu olarak; başta Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Rusya, Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya ülkeleri de dahil olmak üzere, bir çok destinasyonda çalışmalarını sürdüren Türk müteahhitlerine satış ve satış sonrası hizmetler vermektedir. Yurt içinde de öncelikli olarak vinç kiralama firmaları ve bununla beraber kaldırma ekipmanlarının ihtiyaç duyulduğu tüm şantiyelere yine satış ve satış sonrası hizmetleri vermektedir.

Das Otomotiv, fabrika eğitimli teknisyen ve mühendislerinden oluşan seçkin servis ekipleriyle, iş ortaklarının servis ve yedek parça ihtiyaçlarını sorunsuz olarak karşılamaktadır. Satış Sonrası Servis Hizmetleriyle sektörde hatırı sayılır bir konumda olan Das’ın servis ağı ve servis hizmeti verilen ülkelerin sayısı her geçen gün artmaktadır, Das Otomotiv, şu anda dünyanın 60 ayrı noktasında servis ve yedek parça hizmeti sunmaktadır.

© Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitede Makine Tanıtım Grubu'nun desteğinden yararlanılmıştır.