SANKO MAKİNA PAZ. VE TİC. A.Ş.

İsim Soyisim: LEVENT BÜYÜKMURAT
Ünvan Görevi: Genel Müdür Yardımcısı
Web Sitesi: http://www.sankomakina.com.tr
Adres Yakacık Hürriyet mah. E-5 yanyol üzeri No:57 Kartal- İstanbul TÜRKİYE

SANKO MAKİNA PAZ. VE TİC. A.Ş.

Sanko Holding 12 farklı sektörde 14.000 i aşan çalışanı ile Türkiye’nin sayılı kuruluşlarından birisidir. Sanko Holdingin iş ve istif makinaları sektöründe faaliyet gösteren şirketi Sanko Makina Pazarlama ve Tic. AŞ, 1999 yılında kurulmuştur. Türkiye temsilciğini üstlendiği Doosan iş makinaları ve forklift grubunun yanı sıra, üretimini Gaziantep’teki 42.000 metrekarelik kapalı alanlı modern teknoloji ile donatılmış tesislerinde gerçekleştirdiği MST Bekoloder ve Teleskopik Forklift de Sanko Makina çatısı altında değer yaratan markalardır. Ürün yelpazesinde ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, kaya kamyonları, dizel, LPG ve elektrikli forkliftler, mini yükleyiciler, hidrolik kırıcılar, dizel kompresörler ile üretimini yaptığı MST marka bekoloderler ve teleskobik forkliftler bulunmaktadır.

Sanko Makina Pazarlama AŞ, 2003 yılında Beko-Loder üretimine başlayarak iş makinası sektöründe üretici konumuna gelmiştir. 2008 yılından bu yana bekoloderin yanı sıra teleskopik forklift üretimine de başlamıştır. Bugün Gaziantep fabrikasında üretilen makineler MST markası ile 70 den fazla ülkede çalışmaktadır.

Türkiye geneline yayılmış yaygın servis ağı ile hizmet veren Sanko Makina Pazarlama ve Tic. A.Ş. yüksek yedek parça bulunabilirlik oranı ile müşterisine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulaştırmaktadır. Sattığı tüm ürünlerin arkasında olan Sanko Makina Pazarlama ve Tic. A.Ş. aynı zamanda 2.el değerlendirmesi de yapmaktadır.

• DOOSAN (Forkliftler)
  • SOOSAN (Hidrolik Kırıcı ve Deliciler)

© Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitede Makine Tanıtım Grubu'nun desteğinden yararlanılmıştır.