TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.

İsim Soyisim: BOĞAÇ ERTEKİN
Ünvan Görevi: Direkt Satış Grup Müdürü
Web Sitesi: http://www.turktraktor.com.tr
Adres Gazi Mahallesi Anadolu Bulvarı No: 52 – 52A Yenimahalle Ankara

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.

Türkiye’nin üretim öncülerinden TürkTraktör, endüstriyel hayatına 1954 yılında başlamış ve yıllar içerisinde yükselen bir grafikle, bugün gelinen noktada başta Amerika kıtası olmak üzere şimdiye kadar 130’dan fazla ülkeye yaptığı ihracatla ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olmuştur. Türk otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu olan TürkTraktör’ün kurumsal yapılanmasını, ülkemizde güvenin bir diğer ifadesi olan Koç Holding ve dünyanın en büyük traktör ve zirai ekipman üreticilerinden CNHI ortaklığı oluşturmaktadır. 2013 yılında Case ve New Holland markalarının; nokta dönüşlü mini yükleyici, kazıcı yükleyici, lastikli yükleyici, mini ekskavatör, paletli ekskavatör ve teleskopik yükleyici gibi ürünleriyle iş makineleri pazarına da giriş yapan Türk Traktör, kurumsal gelişimine yeni bir boyut eklemiştir.

© Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitede Makine Tanıtım Grubu'nun desteğinden yararlanılmıştır.