TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.

İsim Soyisim:BOĞAÇ ERTEKİN
Ünvan Görevi:Direktör
Telefon:+90 312 233 33 33
Faks:+90 312 233 33 73
Web Sitesi:http://www.turktraktor.com.tr
AdresGazi Mahallesi Anadolu Bulvarı No: 52 – 52A Yenimahalle / ANKARA

TÜRK TRAKTÖR VE ZİRAAT MAKİNELERİ A.Ş.

Türkiye otomotiv sanayinin ilk üreticisi olarak 1954 yılında kurulan TürkTraktör, bugün Avrupa’nın en büyük traktör üreticileri arasında yer almaktadır. Türkiye’de kesintisiz 13 yıldır pazar lideri olan TürkTraktör, 130’un üzerinde ülkeye ihracat yapmaktadır. Koç Holding A.Ş. ile dünyanın en büyük traktör ve tarımsal ekipman üreticilerinden biri olan CNH Industrial’in ortak olduğu şirketin hisselerinin yüzde 25’i BIST’de işlem görmektedir.

2013 yılında Case ve New Holland marka iş makinelerinin distribütörü olarak iş makineleri sektörüne de adım atan TürkTraktör, bu alanda paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, kazıcı yükleyici, teleskopik yükleyici, mini ekskavatör ve nokta dönüşlü mini yükleyicilerden oluşan geniş ürün gamı ile hizmet vermektedir. İş makineleri alanında kısa sürede yükselen bir başarı grafiği yakalayan TürkTraktör mevcut ürün gamı ile özellikle madencilik, inşaat ve alt yapı projelerinde müşterilerine yenilikçi çözümler sunmaktadır.

İş makineleri alanındaki yatırımlarını bu sektöre girdiği günden bu yana aralıksız sürdüren TürkTraktör, Ocak 2020  itibariyle yeni bir adım atarak Türkiye iş makineleri pazarının yaklaşık üçte birini oluşturan ve en çok talep edilen ürünler arasında yer alan kazıcı yükleyici iş makinelerini Case ve New Holland markalarında, Dünya Standardında Üretim (WCM) prensipleriyle faaliyet gösteren Ankara Fabrikasında üretmeye başlamıştır.

TürkTraktör her alanda müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet anlayışını odağında tutarak, kendi tesisleri ve Türkiye geneline yayılmış 140’ın üzerinde bayi ve yetkili servis ağı ile satış ve satış sonrası süreçlerde de müşterilerine hızlı ve yerinde hizmet sağlamaktadır.