ZOOMLION CIFA MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

İsim Soyisim:OKAN GÜR
Ünvan Görevi:Satış ve Pazarlama Müdürü
Telefon:444 1 157
Faks:
Web Sitesi:https://www.zoomlion.com.tr
AdresAydıntepe Mahallesi D-100 Karayolu, Cad No:16, 34912 Tuzla / İSTANBUL

ZOOMLION CIFA MAKİNE SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

1992 yılında kurulan Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd ağırlıklı olarak mühendislik ve tarım endüstrisi alanlarında yüksek teknoloji ekipman geliştirmesi ve üretimi yapmaktadır. 20 yılı aşkın yenilik ve gelişmeyle, şirket şu anda 9 ana kategoriye ve 49 farklı ürüne ve yaklaşık 800 önde gelen ürüne sahip küresel bir girişimdir. Zoomlion, hem Shenzhen hem de Hong Kong borsasında listelenen ilk Çinli inşaat makinaları şirketidir. Şuanki kayıtlı sermayesi 7.664 milyar RMB’dir.

Zoomlion, aralarında Çin’de 14 büyük sanayi ve teknoloji parkı bulunan dünya çapında üretim üslerine sahiptir. Ayrıca İtalya’daki CIFA Endüstri Parkı, Almanya’daki M-TEC Endüstri Parkı, Hindistan Endüstri Parkı, Brezilya Endüstri Parkı ve Belarus Endüstri Parkı dahil olmak üzere yurtdışında beş endüstri ve teknoloji parkına sahiptir.

Zoomlion dünya çapında 100’den fazla ülke ve bölgeyi kapsamıştır ve “Bir Kuşak Bir Yol” girişimini takip etmek için pazar düzenlemeleri gerçekleştirmiştir. Zoomlion ürünleri Orta Doğu, Güney Amerika, Afrika, Güneydoğu Asya, Rusya ve ABD, Avrupa ve Avustralya’daki birçok üst düzey pazarlara satılmıştır. Şirketin Doğu Asya, Güneydoğu Asya ve Avrupa’daki yaklaşık 20 ülkede bağlı ortaklıkları, ayrıca İtalya, Almanya, Hindistan, Brezilya ve Beyaz Rusya’daki endüstriyel ve teknolojik parkların yanı sıra dünya genelinde 50’den fazla ofisi bulunmaktadır. BAE, Brezilya ve Türkiye merkezli, lojistik ağı ve dünya çapını kapsayan parça tedariki ve lojistik sistemi kademeli olarak kurulmaktadır.

FİRMA ÜRÜN GAMI

• MOBİL VİNÇLER