TEMSA İŞ MAKİNALARI İMALAT PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

İsim Soyisim: EŞREF ZEKA
Ünvan Görevi: Genel Müdür
İsim Soyisim: ŞEMİ BÜLENT BELEDA
Ünvan Görevi: Pazarlama ve Bütünleyici Kanallar Grup Müdürü
İsim Soyisim: ILGAZ KORKMAZ
Ünvan Görevi: Satış Sonrası Hizmetler Müdürü
Telefon: +90 216 544 58 01 - +90 216 544 58 02
Faks: +90 216 340 77 40 - +90 216 340 77 41
Web Sitesi: http://www.temsaismakinalari.com
Adres Kısıklı Cad. Şehit Teğmen İsmail Moray Sok. 2/1 34662 Altunizade - İstanbul TÜRKİYE

TEMSA İŞ MAKİNALARI İMALAT PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş.

İş makineleri sektöründe 30 yıldır Komatsu marka iş makineleri ve forkliftleri distribütörlüğü hizmeti veren Temsa Global A.Ş., 1968 yılında Adana’da kuruldu. Temsa iş makinaları hizmet ettiği sektörler ve müşteri ihtiyaçlarındaki değişime paralel bir değişim göstererek, Komatsu iş makineleri stratejisini yeniledi ve 2003 yılı itibariyle satış ve satış sonrası teşkilatını yeniden yapılandırdı. Bu yapılanma ile tüm satış ve servis teşkilatının etkinliğini arttırdı ve tamamen yenilenen Komatsu iş makinelerini Türkiye pazarına başarıyla sundu. Türkiye’de Komatsu markalı ürün sayısı 20 bin adedin üzerinde. Temsa Global’in 30 yıldır Türkiye temsilciliğini yaptığı Komatsu, dünyanın dört bir yanında faaliyet yürüten dev bir Japon firmasıdır. İş ve maden makineleri alanında geniş bir ürün yelpazesine sahip Komatsu’nun ürün grubu içerisinde paletli ve lastikli ekskavatör, lastikli yükleyici, dozer, greyder, kaya kamyonu, lastikli dozer, mobil vinç, forklift, jeneratör, yol ve asfalt ekipmanları, dizel motor, mobil kırıcılar, beko-loder ve yeraltı makineleri yer alıyor.

© Copyright 2017 Tüm Hakları Saklıdır. Bu sitede Makine Tanıtım Grubu'nun desteğinden yararlanılmıştır.